AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük fincan görmek

Kahve falında büyük fincan görmek

Kahve falında büyük fincan görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük fincan gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında büyük fincan görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Kahve falında fincanda çay görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içilmiş kahve fincanı görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanı almak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş fincan görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir