AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay fincan görmek

Kahve falında çay fincan görmek

Kahve falında çay fincan görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, koltuğunun yükseleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çay fincan gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Kahve falında çay fincan görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında fincanda çay görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay fincanı görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında fincan hediye etmek kişinin evlatlarının artacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı görmek hayır getirecek yollara girileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında fincan takımı hediye etmek hem de çok üzüleceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli fincan görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir