AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında yumurta çatlatmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek helal ekmek yeneceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam çatlatmak yeni bir haneye sahip olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam çatlaması görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çatlayan ayna görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavan çatlaması görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir