AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta çatlatmak

Kahve falında yumurta çatlatmak

Kahve falında yumurta çatlatmak zevki sefa içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Kahve falında yumurta çatlatmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek işinde verimsiz olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta çatlatmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalettir.

Kahve falında çatlayan ayna görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında tavan çatlaması görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çatlamış el görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Kahve falında çatlayan duvar görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir