AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak balkon görmek

Kahve falında çatlak balkon görmek

Kahve falında çatlak balkon görmek işlerinin yarım kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak balkon gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında çatlak balkon görmek duygularını açığa vuracağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar çatlağı görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak alyans görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta çatlak görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında çatlak görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda çatlak görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında çatlak el görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir