AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak fincan görmek

Kahve falında çatlak fincan görmek

Kahve falında çatlak fincan görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak fincan gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında çatlak fincan görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlak beton görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında göbekte çatlak görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında çatlak dudak görmek gözyaşlarının dineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum çatlağı görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta çatlak görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir