AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut çatlağı görmek

Kahve falında vücut çatlağı görmek

Kahve falında vücut çatlağı görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, ortalığın karışacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında vücut çatlağı gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında vücut çatlağı görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda çatlak görmek mal ve para sahibi olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta çatlak görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yerde çatlak görmek başarının düşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem çatlağı görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında çatlak dudak görmek mutlu günler göreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir