AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü sökmek

Kahve falında örgü sökmek

Kahve falında örgü sökmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü sökmek gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Kahve falında örgü örüp sökmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında örgü örmek ve sökmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında örgü kazak sökmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ördüğü örgüyü sökmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü sökmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında örgüyü geri sökmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında örgüyü sökmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dişlerini sökmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir