AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya çamaşır asmak

Kahve falında çatıya çamaşır asmak

Kahve falında çatıya çamaşır asmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yalan söylemeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıya çamaşır asmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında çatıya çamaşır asmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında gece çamaşır asmak birikim yapılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak aksiliklerin aşılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mandalla çamaşır asmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde çamaşır asmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir