AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır yıkamak asmak

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, aksiliklerin aşılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rahat şekilde geçineceğine, arzuların gerçekleşeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır yıkamak ve asmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, maddi yükünün artacağına alamet eder.

Kahve falında kirli çamaşır asmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında çatıya çamaşır asmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çamaşır asmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında temiz çamaşır asmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır ipi asmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir