AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece çamaşır asmak

Kahve falında gece çamaşır asmak

Kahve falında gece çamaşır asmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kirli işlere bulaşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yüksek bir makama geleceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gece çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında gece çamaşır asmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tele çamaşır asmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sağlığının geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşır asmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir