AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çamaşırı asmak

Kahve falında bebek çamaşırı asmak

Kahve falında bebek çamaşırı asmak canın sıkılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, daha isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında gece çamaşır asmak takdir edilen kişi olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çamaşır asmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşır asmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında dışarı çamaşır asmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir