AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında çatıya çamaşır asmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak sıkıntılara neden olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çamaşır asmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir