AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda su görmek

Kahve falında çatıda su görmek

Kahve falında çatıda su görmek ayrılanların kavuşacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kafasının rahat edeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çatıda su gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında çatıda su görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda adam görmek işlerinin tutacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında çatının üstünde olmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan çatıya uçmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çatı çıkmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çatıya tırmanmak sahip olduğu nimetin artacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir