AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık ses duymak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, cebinin para göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyanın sesini duymak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru sesi duymak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında annemin sesini duymak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana sesi duymak özlemlerini bitireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak büyük sorunlar yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir