AnaSayfa / Genel / Kahve falında top sesi duymak

Kahve falında top sesi duymak

Kahve falında top sesi duymak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, layık olduklarına sahip olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top sesi duymak gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Kahve falında top sesi duymak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ayak sesi duymak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinin sesini duymak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında vakitsiz ezan sesi duymak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına inanılır.

Kahve falında köpek sesi duymak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan sesini duymak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırılma sesi duymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir