AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya sesi duymak

Kahve falında evliya sesi duymak

Kahve falında evliya sesi duymak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında evliya sesi duymak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında evliyanın sesini duymak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında evliya sesi duymak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya ismini duymak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Kahve falında evliya ismi duymak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya adı duymak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin sesini duymak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sur sesini duymak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak küslerin ve kırgınların barışacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir