AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek sesi duymak

Kahve falında melek sesi duymak

Kahve falında melek sesi duymak hayallerindeki eve sahip olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayatının zorlaşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında melek sesi duymak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında melek sesi duymak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında meleklerin sesini duymak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında melek ismi duymak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında melek ismini duymak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Kahve falında evliyanın sesini duymak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer altından ses duymak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında sur sesi duymak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz sesi duymak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir