AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan inememek

Kahve falında çatıdan inememek

Kahve falında çatıdan inememek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çatıdan inememek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Kahve falında çatıdan inememek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden inerken görmek para sıkıntısı çekeceğine, kendisine şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ingiliz parası görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havası inmiş top görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan inememek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ingiliz kraliyet ailesini görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında ingiliz kraliçesini görmek her zaman şükür içinde olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet eder.

Kahve falında ingilizce görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir