AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı yandığını görmek

Kahve falında çatı yandığını görmek

Kahve falında çatı yandığını görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çatı yandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı yandığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çatısının yandığını görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında ev çatısına çıkmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında çatıya konmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir