AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında askerde çatışmaya girmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında asker olarak çatışmaya girmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisini çok yıpratacağına işarettir.

Kahve falında asker olup çatışmaya girmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek yardımda bulunacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında asker olmak çatışmaya girmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, eline para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerlerin çatışmasını görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerlerin çatıştığını görmek çok başarılı işlere adım atacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çatışan asker görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir