AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek borçlarının artacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında çatısının yandığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı yandığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısını onarmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek amaçlarını yerine getireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir