AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatılarda koşmak

Kahve falında çatılarda koşmak

Kahve falında çatılarda koşmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, dişe diş savaşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatılarda koşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında çatılarda koşmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda koşmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı damlaması görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman çatısı görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristle çatıştığını görmek kalben çok rahat edileceğine, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında çatıya çıktığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir