AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı damlaması görmek

Kahve falında çatı damlaması görmek

Kahve falında çatı damlaması görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında çatı damlaması gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında çatı damlaması görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damlayan çatı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin damlamasını görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında göz damlası görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damlayan kan görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında damla çikolata görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında bir damla gözyaşı dökmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir