AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan altın görmek

Kahve falında kumdan altın görmek

Kahve falında kumdan altın görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yeni bir eve taşınılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak neşeli zamanların yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kum görmek adım atarken çok zorlanacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan altın toplamak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın rengi kum görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun altında kalmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak iş için gurbete gidileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kum yığını altında kalmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir