AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun içinde altın bulmak

Kahve falında kumun içinde altın bulmak

Kahve falında kumun içinde altın bulmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Kahve falında kum içinde altın bulmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Kahve falında kum içinde para bulmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, her şeyi kuralına göre yapacağına delalettir.

Kahve falında kumun içinde para bulmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında toprağın içinden altın bulmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde altın bulmak masa başı bir işe girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak sürekli bağırıp çağıracağına, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir