AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda uyumak

Kahve falında çatıda uyumak

Kahve falında çatıda uyumak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda uyumak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çatıda uyumak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis çatışması görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında çatının yanmasını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatı yıkamak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine inanılır.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşeceğini görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı yapıldığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir