Kahve falında çatı yıkamak

Kahve falında çatı yıkamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, iş kaybı yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Kahve falında çatı yıkamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında çatıyı yıkamak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında çatı yıkamak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatışma görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çatı aktığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada olduğunu görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ev çatısı onarmak her şeyin ters gideceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir