AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan düşen adam görmek

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek parasının her geçen gün artacağına, karısının çok mutlu olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük ses getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan düşen adam gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek huzurunun eski haline döneceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında çatışmada adam öldürmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda adam görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan düşeni görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek huzur bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir