AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda güvercin görmek

Kahve falında çatıda güvercin görmek

Kahve falında çatıda güvercin görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda güvercin gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında çatıda güvercin görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul çatısı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında teröristle çatışma görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıda leylek görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında çatı çakmak hatalarını fark edeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çatışma görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir