AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı oluğu görmek

Kahve falında çatı oluğu görmek

Kahve falında çatı oluğu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında çatı oluğu gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında çatı oluğu görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oluk oluk kan görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su olukları görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oluk görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Kahve falında su oluğu görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oluktan su içmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı süpürmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir