AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda kalmak

Kahve falında çatıda kalmak

Kahve falında çatıda kalmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, zor durumlara düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında çatıda kalmak gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak aile hayatının bozulacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında çatışma altında kalmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda kalmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda mahsur kalmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir