AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda buz görmek

Kahve falında çatıda buz görmek

Kahve falında çatıda buz görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Kahve falında çatıda buz gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında çatıda buz görmek onu uyaracağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Kahve falında buz üzerinde koşmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu okyanus görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında buz denizi görmek mutlu zamanlar geçireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdivenden çıkmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde buz görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük buz kütlesi görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir