Kahve falında büyük buz kütlesi görmek

Kahve falında büyük buz kütlesi görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, daha güzelleşeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük buz kütlesi gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük buz kütlesi görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında su kütlesi görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında buzdan merdiven görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret eder.

Kahve falında buz görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erimiş buz görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulur.

Kahve falında buz üstünde kaymak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında buzlukta ekmek görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında buz pateniyle kaymak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir