Kahve falında çatı yaptırmak

Kahve falında çatı yaptırmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Kahve falında çatı yaptırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çatıda kiremit görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı temizlemek kendisini iyi hissedeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çatışmaya girdiğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısında gezmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top