Kahve falında çatışmaya girdiğini görmek

Kahve falında çatışmaya girdiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında çatışmaya girdiğini gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında çatışmaya girdiğini görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında silahlı çatışmaya girdiğini görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bina çatısı görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında çatıyı tamir etmek maddi olanaklarının artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını sökmek endişe veren durumların düzeleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir