AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında birinin çatıdan düştüğünü görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşen birini görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, büyük bir gelir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan düşeceğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Kahve falında birini çatıdan düşerken görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir