AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal kaşık almak

Kahve falında çatal kaşık almak

Kahve falında çatal kaşık almak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık almak gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşık çatal görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık almak zenginliğinin süreceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çatal kaşık görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal toplamak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık çatal yıkamak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir