Kahve falında çatal kaşık görmek

Kahve falında çatal kaşık görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının kesilmeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında yeni çatal kaşık görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kaşık çatal görmek kısmetlerin çoğalacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek şansının kötüye gideceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında çok çatal kaşık görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal yıkamak tartışmaların sonlandırılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık yıkamak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir