AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık çatal görmek

Kahve falında kaşık çatal görmek

Kahve falında kaşık çatal görmek hakkını savunamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kaşık çatal gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kaşık çatal bulmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zinde kalacağına işarettir.

Kahve falında çatal kaşık temizlemek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal satın almak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal almak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden çatal kaşık toplamak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal kaşık görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak kaşık görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir