AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal kaşık seti görmek

Kahve falında çatal kaşık seti görmek

Kahve falında çatal kaşık seti görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaşama isteğinin artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Kahve falında çatal kaşık seti gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal bıçak seti görmek güzel ameller işleyeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık seti görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, sıkılacağı bir haber almaya tabir olunur.

Kahve falında kolye seti görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere seti görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın takı seti takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci set görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir