AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kaşık çatal görmek

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni kaşık çatal gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında yeni çatal kaşık görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çatal kaşık görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında metal çatal kaşık görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine inanılır.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir