AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşıda yürümek

Kahve falında çarşıda yürümek

Kahve falında çarşıda yürümek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşıda yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında çarşıda yürümek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında çarşı pazar görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi çarşı görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mısır çarşısı görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak dinamik olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini çarşıda görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ayıplı yolara sapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir