AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşı ekmeği görmek

Kahve falında çarşı ekmeği görmek

Kahve falında çarşı ekmeği görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı ekmeği gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında çarşı ekmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çarşıda kaybolmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çarşıda dolaşmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında çarşı pazara gitmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çarşı görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir