AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır çarşısı görmek

Kahve falında mısır çarşısı görmek

Kahve falında mısır çarşısı görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, para kazanmaya, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır çarşısı gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında mısır çarşısı görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşıda gezmek dini inançların güçleneceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşıda kaybolmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Kahve falında çarşı görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşıda gezdiğini görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına inanılır.

Kahve falında kendini çarşıda görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak elinin dara düşmeyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşı ekmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir