AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çarşıda görmek

Kahve falında kendini çarşıda görmek

Kahve falında kendini çarşıda görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çarşıda gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Kahve falında kendini çarşıda görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşıda gezmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşıya çıkmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında çarşı görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında çarşı yeri görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çarşısı görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalettir.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir