AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşıda kaybolmak

Kahve falında çarşıda kaybolmak

Kahve falında çarşıda kaybolmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çarşıda kaybolmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında çarşıda kaybolmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşıda dolaşmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan elbise almak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çarşıda görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir