AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşıdan elbise almak

Kahve falında çarşıdan elbise almak

Kahve falında çarşıdan elbise almak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan elbise almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında çarşıdan elbise almak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında çarşı pazara gitmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret eder.

Kahve falında çarşıda kaybolmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın çarşısı görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında tarihi çarşı görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çarşıya çıkmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir