AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşı ekmek

Kahve falında çarşı ekmek

Kahve falında çarşı ekmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşı ekmek gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşı ekmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan elbise almak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık çarşı görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşıda kaybolmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın çarşısı görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir