AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşı pazara gitmek

Kahve falında çarşı pazara gitmek

Kahve falında çarşı pazara gitmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, karamsar olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşı pazara gitmek gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında çarşı pazara gitmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşı pazar gezmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çarşı pazar görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çarşıda gezdiğini görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşıda dolaşmak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında çarşıya çıkmak hileye ve fesada başvurmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir